Direct naar: Vakantiekit: voorgestelde boekbagage | Uitgelicht | Reisgidsen | Kinderboeken | Literatuur: Italiaanse verhalen | Kookboeken | Non-fictie

Italië

Uitgelicht Koffiebars
en carabinieri Miriam Bunnik
Ontdek Een ander boek over Italië
Uitgelicht Soul of Venice
A Guide To 30 Exceptional Experiences We tried 1,000 places. And included only the 30 best. 30 unforgettable experiences that capture the soul of Venice.

Uitgelicht De pompoenprins
en andere moderne sprookjes uit Italië Wanneer je hart door angst wordt gegrepen, het maakt niet uit welke angst, dan kan het zo hard worden als een pompoen, hoewel het vanbinnen gevuld is met mooie dingen: liefde, talenten en het vermogen om alles te bereiken.
Ontdek Kinderboek, ongeveer 7 tot 9 jaar
Klassieker Pinokkio
Carlo Collodi Deze nieuwe vertaling van het meesterwerk uit 1881 van Carlo Collodi heeft precies de vaart, de ironie en het hilarische van het originele werk.

Uitgelicht Italiaanse zoetigheden
La Vita è Dolce Letitia Clark
Ontdek Een lust voor het oog
Uitgelicht Eenvoudige Siciliaanse recepten
The Lemon Kitchen Sicilië Jadis reisde het eiland rond, op zoek naar authentieke recepten en eerlijke, pure producten. Ontdek traditionele en nieuwe methodes voor verspillingsvrij koken waarmee je de verrassendste gerechten maakt.

De bijbel van de Italiaanse keuken
Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Italiaanse keuken wil leren kennen De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien.
Serie Zilveren Lepel
Kookboeken waar je uit blijft koken Een doorgeef stuk

Bekijk ook

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Bekijk ook:

Bekijk ook Perfecte picknick
Of het nou in een prachtige weide, je achtertuin of naast een voetstapjes toilet aan de snelweg is... In dit boek vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte picknick te organiseren. no-fail (ook vegetarische)recepten, inclusief handige checklists en supertips.
Ontdek Van de onvolprezen Madame Charlotte (winnaar van Gourmand Cookbook Award voor beste BBQ-boek ter wereld)
Bekijk ook Caravanity
Camping kookboek: Simpel, lekker, snel De meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers verzamelde de beste recepten, geeft tips voor de handigste keukenattributen en ontneemt je ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.
Ontdek Femke Creemers

Bekijk ook Billydishes
Hét ideale kampeerkookboek voor driedaagse kampeertrips waarbij de recepten, boodschappenlijstjes, campings en wandel- en fietsroutes al voor je zijn uitgedacht. Culinaire roadtrip door alle 12 provincies van Nederland.
Bekijk ook Point it
Oud maar goud: 1300 dingen om aan te wijzen als je de taal niet kent
Ontdek Paspoortformaat
Terug naar Reisboeken
Onze algemene reisboekentips en thema's Boeken die je even gezien MOET hebben
Bekijk ook Boeken over de regio
Ontdek wat er om je heen te doen valt Tourist in eigen tuin

Ontdek ook:

Ontdek meer pagina's