Gratis verzending vanaf €24,99

Naar buiten met jonge kinderen


Nederlands | 29-09-2023 | 160 pagina's

9789050119399

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,95


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

Het eerste boek met natuuractiviteiten voor baby’s, dreumesen en peuters. Een praktisch inspiratieboek voor (groot)ouders, opvoeders en kinderbegeleiders. Het ideale kraamcadeau.

Tekst achterflap

De eerste duizend dagen in het leven van een kind zijn essentieel voor de ontwikkeling. De natuur draagt hier positief aan bij en stimuleert de zintuiglijke, psychische en motorische ontwikkeling en de algehele gezondheid. Maar hoe laat je je jonge kind de natuur ervaren? ‘Naar buiten met jonge kinderen’ geeft handvatten om baby’s, dreumesen en peuters de natuur te laten zien, horen, proeven, voelen en ruiken. Speel bijvoorbeeld samen met je kind met stenen, verzamel vogelveren, maak een baby-mobiel van bladeren of ontdek verschillende soorten noten. Het boek staat vol inspirerende natuuractiviteiten voor jonge kinderen, leuke wist-je-datjes over de natuur en actuele wetenschappelijke kennis. - Het eerste boek met natuuractiviteiten voor baby’s, dreumesen en peuters - Praktisch inspiratieboek voor ouders en opa’s en oma’s - Het ideale kraamcadeau Denise Enthoven is biologe, educatiespecialist, moeder en Tiny house-bewoner. Ze is gespecialiseerd in gedrag, educatie en duurzaamheidsvraagstukken en overtuigd van het belang van een groene omgeving voor de groei en ontwikkeling van kinderen.

Details

EAN :9789050119399
Auteur: 
Uitgever :KNNV Uitgeverij
Publicatie datum :  29-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :152 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :333 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Keywords :  alle kinderen naar buiten;buitenactiviteiten voor kinderen;cadeauboeken;doeboek voor kinderen;doeboeken;kraamcadeau;kraamcadeaus;natuuractiviteiten;natuuractiviteitenboek;natuurbeleving;natuurervaringen