Gratis verzending vanaf €24,99

De ridder zonder billen doeboek


Nederlands | 11-06-2024 | 80 pagina's

9789000393244

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 10,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap

Een BILjant doeboek met de ridder zonder billen in de hoofdrol!

Wie kent de ridder zonder billen niet? Deze dappere huilebalk heeft inmiddels de harten van talloze peuters en kleuters veroverd en ook de andere delen uit deze topserie zijn niet meer weg te denken uit de boekhandel. In dit doeboek passeren alle kleurrijke personages uit de eerdere prentenboeken de revue in de vele puzzels, kleurplaten, knutsels en recepten (wel samen met mama en papa maken natuurlijk!).

Zoek je weg door het Billenbos-doolhof, bak billenkoekjes, maak je eigen memoryspel, volg een superchique prinsessenles, doe mee met de spierballenworkout en leer de personages uit het Koninklijke Billoze Paleis een beetje beter kennen. Het perfecte vakantieboek en een must voor fans van de serie!

Dit doeboek biedt uren vermaak voor  kinderen vanaf 4 jaar. Ook geschikt voor kinderen die de prentenboeken over de ridder zonder billen en zijn familie (nog) niet kennen. Van de boeken uit deze succesvolle serie zijn al ruim 150.000 exemplaren verkocht!

Lees ook de andere delen uit de Ridder zonder billen-serie:

De ridder zonder billen
De prins zonder billen
Het prinsesje zonder stank
De koning zonder spierballen
De ridder zonder billen - kartonboek

Biografie

Auteur Levina van Teunenbroek en illustrator Charlotte Bruijn zijn sinds het verschijnen van De ridder zonder billen niet meer weg te denken uit kinderboekenland. Het grappige avontuur op rijm over hun aandoenlijke antiheld is een ware hit onder peuters en kleuters en belandde in de Prentenboek Top 10 van 2022. Ook de vervolgdelen De prins zonder billen, Het prinsesje zonder stank en De koning zonder spierballen zijn razend populair. In het voorjaar van 2024 verschijnt hun eerste boek voor kinderen vanaf 7 jaar, Stoute Streken, het eerste deel van de Kabaalbende-serie.

Kenmerk

ook los te lezen

Details

EAN :9789000393244
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  11-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :301 mm
Breedte :211 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :332 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :80
Reeks :  De ridder zonder billen
Keywords :  billen;charlotte bruijn;doeboek;doolhof;grappig;hilarisch;kleuren;kleurplaat;kleuter;levina van teunenbroek;puzzel;ridder zonder billen;tekenen;zoek de verschillen