€ 31,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.
Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schotse haggis tot traditionele zoute pudding, taarten, jellies en ijs.
Een verrassend anders kookboek, om te koken én te lezen. Met prachtige foto's en illustraties als kers op de pudding.
Biografie
Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great Britisch Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.
Details
EAN : | 9789048858132 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Vertaler : | Bies Vanhimbeeck |
Publicatie datum : | 03-03-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 257 mm |
Breedte : | 197 mm |
Dikte : | 35 mm |
Gewicht : | 1475 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 368 |
Keywords : | brits;eetcultuur;geschiedenis;groot-brittannië;haggis;hartig;ijs;jellies;kookboek;miss foodwise;pudding;taarten;zoet |