Gratis verzending vanaf €24,99

La Table de Caron


Nederlands | 05-01-2022 | 272 pagina's

9789048858064

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Korte beschrijving/Annotatie

Hiermee heeft u alles in huis om te dineren zoals familie Caron dat het liefste doet

Tekst achterflap

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte Tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heeft u alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet.

Biografie

Alain en zijn zoons David en Tom Caron runnen in Amsterdam de familierestaurants Café Caron (*Bib Gourmand), Petit Caron, Cantine de Caron en De Gouden Reael. Alain Caron is geboren in Parijs en een rasechte fijnproever. Hij werkte als cuisinier in bekende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland en presenteert momenteel o.a. het televisieprogramma Binnenstebuiten. Eerder verschenen van Alain Caron Mijn Franse keuken en De bijbel van de Franse keuken.

Details

EAN :9789048858064
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  05-01-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :265 mm
Breedte :190 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :1266 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :272