Gratis verzending vanaf €50,-

Het Familie Reis Handboek


Nederlands | 08-06-2020 | 168 pagina's

9789082858785

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Deze gids van Lonely Planet geeft naast praktisch advies en inspiratie voor elk soort gezin, een overzicht van fantastische reiservaringen — hoe je ze plant en hoe je er maximaal van kunt genieten.

Tekst achterflap

Vol praktisch advies en inspiratie voor elk soort gezin, geeft deze gids van Lonely Planet je een overzicht van fantastische reiservaringen over de hele wereld — en hoe je deze kunt plannen en er maximaal van kunt genieten met elkaar. Van aanbevelingen over de beste plaatsen om te bezoeken, wat voor soort reis je ook zoekt — de top vijf voor baby's, peuters, jonge kinderen en tieners, en de top vijf budgetbestemmingen, tot onze favoriete gezinsvriendelijke plaatsen, cruises, wildlife avonturen en strandvakanties. Maar ook praktische inpaklijstjes tot hoe om te gaan met onbekende maaltijden en financiën... Deze reisplanner stimuleert nieuwsgierigheid en onafhankelijkheid. Het zal je helpen om vol zelfvertrouwen de wereld om je heen te verkennen en, als je durft, je uit je comfortzone te halen om opmerkelijke bezienswaardigheden te ontdekken en nog meer avonturen te beleven met je kinderen.

Slogan/Promotie

Alles wat je moet weten om onvergetelijke reizen te maken met je kinderen. Vol praktisch advies en inspiratie voor elk soort gezin, geeft deze gids van Lonely Planet je een overzicht van fantastische reiservaringen over de hele wereld — en hoe je deze kunt plannen en er maximaal van kunt genieten met elkaar. Van aanbevelingen over de beste plaatsen om te bezoeken, wat voor soort reis je ook zoekt — de top vijf voor baby's, peuters, jonge kinderen en tieners, en de top vijf budgetbestemmingen, tot onze favoriete gezinsvriendelijke plaatsen, cruises, wildlife avonturen en strandvakanties. Maar ook praktische inpaklijstjes tot hoe om te gaan met onbekende maaltijden en financiën... Deze reisplanner stimuleert nieuwsgierigheid en onafhankelijkheid. Het zal je helpen om vol zelfvertrouwen de wereld om je heen te verkennen en, als je durft, je uit je comfortzone te halen om opmerkelijke bezienswaardigheden te ontdekken en nog meer avonturen te beleven met je kinderen.

Biografie

Sinds de oprichters Tony en Maureen Wheeler hun eerste reisgids in 1973 samenstelden na een epische reis door Azië, draait bij Lonely Planet alles om reizigers, door hen te informeren en inspireren met betrouwbare informatie in gedrukte en digitale vorm, van experts die elke bestemming bezoeken. Lonely Planet is uitgegroeid tot een toonaangevend reismediabedrijf en 's werelds nummer één reisgidsenmerk gericht op elk soort reiziger. In de afgelopen vier decennia hebben zij meer dan 145 miljoen gidsen verkocht en groeiden zij uit tot een toegewijde, gepassioneerde en wereldwijde gemeenschap van reizigers. Hun informatie vind je ook online, mobiel, in video's en in 14 talen. Daarnaast publiceren zij 12 internationale tijdschriften, diverse boeken over wonen en lifestyle, verschillende e-books en meer. Hun ultieme motto: gewoon gaan!

Inhoudsopgave

Klaar voor vertrek Bepalen waar je heen gaat Zelfstandig reizen versus een georganiseerde reis Reizigers met een handicap Familie financiën Onderweg Ga de lucht in Over de gebaande wegen Een reis die loopt als een trein Alle hens aan dek: cruisen met kinderen Met beide benen op de grond Waar te verblijven Waar en wat te eten en te drinken De uitdagingen van verschillende leeftijden De wildernis ontdekken Kamperen Wandelen Op het water In de sneeuw Duurzaam reizen met kinderen Klaar voor het avontuur? Begin klein: zoek de mogelijkheden Daag jezelf en je gezin uit Wees een wereldreiziger Geef je kinderen vleugels Na de reis Fotografie onderweg Thuis

Details

EAN :9789082858785
Auteur: 
Uitgever :ABC Distributie
Vertaler : Ellies Bomhof - Jolke Bomhof
Publicatie datum :  08-06-2020
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :165 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :325 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :168
Keywords :  reis handboek;reizen;reizen met het gezin;reizen met kinderen;reizen met tieners;reizen met één kind