Gratis verzending vanaf €24,99

Het Kabouterboek


Nederlands | 26-05-2023 | 68 pagina's

9789025777456

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap

Een boek over het leven van de moderne kabouter stond al jaren op het verlanglijstje van Loes Riphagen, de auteur van 'Coco kan het!'. En zodra je de prenten van 'Het Kabouterboek' ziet, snap je ook waarom: alle creativiteit, originaliteit en fantasie waar ze dagelijks van overloopt heeft Loes in dit boek gestopt. En niet te vergeten haar voorkeur voor het tekenen van ieniemienie spulletjes en grapjes op elke pagina. In haar liefdevolle aandacht voor de kabouter, onze kleine (vaak onzichtbare) medemens, laat Loes Riphagen opnieuw zien wat een groots prentenboekenmaker ze is. Loes putte uit alledaagse dingen om de wereld van de kabouters zo tastbaar mogelijk te maken. Kleine kabouter Kik neemt je mee in de wereld van de moderne kabouter. Ontdek hoe kabouters leven, wat ze de hele dag doen en knutselen en hoe ze zich zo goed verborgen weten te houden. Of het nu het stappenplan is voor het maken van een kaboutermuts of een dwarsdoorsnede van een kabouterhuis, op elke pagina kijk je je ogen uit!

'Het Kabouterboek' is leuk om te lezen en eindeloos door te bladeren vanaf 3 jaar. In 2024 werd dit mooie prentenboek bekroond met een Zilveren Penseel.

Duik ook eens in een van de andere boeken van Loes, zoals 'Coco kan het!' (Prentenboek van het jaar 2021), 'Coco, kijk uit!', 'Coco en het gekke ding' of 'Kom mee, Kees'.

Recensie/Quote

Loes Riphagen heeft met 'Het Kabouterboek' een complete kabouterwereld geschapen... Alsof ze echt bestaan. En die geweldige kleurrijke illustraties... je wilt erin wegkruipen. Ook als volwassene. Ook mijn moeder van 96 zou dit prachtig vinden.

Details

EAN :9789025777456
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  26-05-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :286 mm
Breedte :238 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :612 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :68