Gratis verzending vanaf €50,-


Overzicht

Op deze pagina vind je al onze hoofdrubrieken, subcategorieën, thema's en verzamelingen.

Young Adult Boeken: Onze Tips

Young Adult boeken (YA) zijn boeken die qua thema's aansluiten bij de tienerleeftijd. Denk bijvoorbeeld aan eerste liefdes, middelbareschooltijd, vriendschap, identiteit, etc.

New Adult Boeken: Onze Tips

New Adult (NA) is het boeken genre dat is bedacht met mensen vanaf 18 tot 29 in gedachten (als hoofdpersoon of als lezer). Qua  leesniveau is het hetzelfde is als 'gewone volwassen literatuur' en qua thema's sluit het aan op de belevingswereld van twintigers. Het gaat vooral over het op je eigen benen gaan staan, uit huis gaan, studeren, het begin van je carrière, seksuele ontwikkeling, etc.

Tiktok #booktok Boeken: Onze Tips

Subcategorieën:

We zijn nog niet helemaal klaar met alle dozen uitpakken sinds we onze website hebben gerenoveerd. Vandaar dat deze lijst nog niet helemaal compleet is. We werken er hard aan om alles tijdens de komende dagen zo veel mogelijk weer strak te trekken. Het menu hierboven zou wel goed moeten werk vast. Mocht je foutieve linkjes tegenkomen op deze website, laat dat dan weten aan redactie@devriesvanstockum.nl. Alvast bedankt voor uw geduld!