Gratis verzending vanaf €50,-


De Vries Van Stockum | Winkels

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben - naast de webshop - 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem). Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden. Daarnaast hebben we ook nog een mooie pop-up winkel in Den Haag: The English Bookstore.


Boekhandel Haarlem

Dwaal door een boekhandel verdeeld over meerdere historische panden en snuffel stiekem aan de oudste muur in Haarlem. In de binnentuin komen leesclubs samen en worden regelmatig presentaties & activiteiten gehouden. En vier vervolgens je boekaankopen bij onze buren Le Petit Café.

Adres, contactinformatie en openingstijden

Boekhandel Den Haag

Wij zijn verhuisd van Spui 40 naar de prachtige monumentale Passage (nr. 11, oude deel). Het assortiment aan boeken is ook hier breed en kent een aantal specialismen in het bijzonder, zoals politiek, Indonesië en geschiedenis. De winkel vormt een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Adres, contactinformatie en openingstijdenThe English Bookstore


The English Bookstore is our new pop up shop in The Hague. You can find our new all-English bookstore in De Passage on number 24 - right across from our main bookstore (on number 11).

Address, contact details and opening hours

Tips om soepel te winkelen

  • Begin op tijd. Mogelijk moet er nog iets besteld worden. Zeker wanneer het boek uit het buitenland moet komen, kun je beter deze week alles regelen.

  • Zet ons aan het werk vanaf thuis. Heb je een boekschappenlijstje én wil je lekker rondscharrelen? Bestel de 'saaie’ boeken online en selecteer ‘afhalen in de winkel’. Je krijgt dan bericht wanneer álle boeken - ook die nog besteld moesten worden - ingepakt en wel klaarliggen. Zo heb je je handen vrij om lekker rond te kijken en ben je in één bezoekje klaar. Dit scheelt ook nog eens een hoop tijd bij de kassa. En je zult niet in de war raken, want je kunt per boek kiezen welk papier eromheen moet (zie ‘Gratis luxe inpakservice’ verderop in deze nieuwsbrief).

  • Winkel tijdens de extra openingstijden. Die extra uren zijn doorgaans rustiger. Of controleer de real-time druktebarometer via Google.

Speciale openingstijden: Haarlem | Den Haag | The English Bookstore

Druktebarometer in Google: Haarlem | Den Haag | The English Bookstore

Gratis luxe inpakservice

  • Wist je dat je op onze website per boek kunt kiezen welk papier er omheen moet? Dat geldt ook voor bestellingen die je afhaalt in onze winkel.

  • De inpakservice is niet alleen gratis. Het wordt ook nog eens écht mooi ingepakt (dus geen cadeau zakjes zoals bij grote webshops, waar je ook nog eens voor moet betalen).

  • Onze kerstboekenleggers zijn, net als vorig jaar, boekenlegger en cadeau label in één! Bij de kassa’s liggen gouden pennen om ze meteen, terwijl ze ingepakt worden, te labelen.

Zo ben je écht in één keer klaar.