Gratis verzending vanaf €50,-


De Vries Van Stockum | Winkels

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben - naast de webshop - 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem). Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden. Daarnaast hebben we ook nog een mooie pop-up winkel in Den Haag: The English Bookstore.


Boekhandel Haarlem

Dwaal door een boekhandel verdeeld over meerdere historische panden en snuffel stiekem aan de oudste muur in Haarlem. In de binnentuin komen leesclubs samen en worden regelmatig presentaties & activiteiten gehouden. En vier vervolgens je boekaankopen bij onze buren Le Petit Café.

Adres, contactinformatie en openingstijden

Boekhandel Den Haag

Wij zijn verhuisd van Spui 40 naar de prachtige monumentale Passage (nr. 11, oude deel). Het assortiment aan boeken is ook hier breed en kent een aantal specialismen in het bijzonder, zoals politiek, Indonesië en geschiedenis. De winkel vormt een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Adres, contactinformatie en openingstijdenThe English Bookstore


The English Bookstore is our new pop up shop in The Hague. You can find our new all-English bookstore in De Passage on number 24 - right across from our main bookstore (on number 11).

Address, contact details and opening hours

Bekijk ook: