Verhalen ontdekken begint hier

Onze specialist Wineke
Voor de beste (kinder)boekentips moet je bij onze Wineke zijn.
Elf kinderboeken in zes categorieën zijn bekroond met een Zilveren Griffel, dé prijs voor de best geschreven kinderboeken van 2021. De oorspronkelijk Nederlandstalige winnaars van een Zilveren Griffel zijn automatisch genomineerd voor de Gouden Griffel die op 5 oktober bij de start van de Kinderboekenweek bekendgemaakt wordt. Zilveren Griffels Ontdek
Zilveren Griffels
Top 10

De populairste kinderboeken

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Winter

De leukste verhaaltjes

Uitgelicht Een wonderprachtig dier

€ 39,99 Ontdek
Winnaars Zilveren Penseel
Acht zilveren penselen in vier categorieën zijn bekroond met het Zilveren Penseel dé prijs voor de mooist geïllustreerde kinderboeken van 2021.
Er was eens...

Sprookjes en fabels

Kinderboeken kopen

Een kinderboek cadeau doen? Kinderboeken is een van de expertises van De Vries Van Stockum. In onze winkels is voor elk kind van elke leeftijd iets te vinden. We hebben alle populaire auteurs, van Annie M.G. Schmidt, Paul van Loon, Roald Dahl tot Tosca Menten. Onze kasten puilen uit van gewilde series als Dolfje Weerwolfje, De Waanzinnige Boomhut, Warrior Cats, Lotte Wirwar en De Grijze Jager. We hebben boeken voor kinderen die leren lezen, die lezen moeilijk vinden, die graag plaatjes kijken of juist enorme boekenwurmen zijn.