Gratis verzending vanaf €50,-
editor

Booklover Wineke

Wineke is een echte Hagenees en onze specialist op het gebied van jeugdboeken in Den Haag. Nu haar kinderen de leeftijd hebben bereikt waarop ze hen niet meer kan overstelpen met kinderboeken, deelt ze haar passie voor het vak graag met haar klanten. Maar niet alleen op het gebied van jeugdliteratuur is Wineke een expert, ook als het gaat om reisboeken en -ervaringen fungeert ze als uitstekende gids. Wilt u advies over één van mijn specialisaties? Stuur een mailtje naar w.bilderbeek@devriesvanstockum.nl of bel met de winkel: 070-3028110."

   Oudste eerst 

Levende bezems
Aanrader

Mijn favoriete jeugdboek…

25/05/2023

Een prachtig geboortecadeau

22/05/2023

Weer die Engelse Zuidkust… ik ben er dol op! Een heerlijk gezin in een prachtige vuurtoren aan de ruige Engelse kust, maar dan begint de oorlog en moeder is in Duitsland geboren. Een mooi, spannend, verdrietig, liefdevol en niet onmogelijk verhaal van een twaalfjarig meisje dat meegesleurd wordt in deze barre geschiedenis.

01/05/2023

Het zoutpad
Aanrader

Wandelen is een verslavende bezigheid, zelfs als je gedwongen wordt en je lichaam niet optimaal functioneert.

Het verhaal begint met een tocht langs de Engelse Zuidkust, waarbij de auteur slechts een goedkope tent en 40 pond per week heeft. Het is een inspirerend verhaal over hoe de natuur kan helpen bij het verwerken van verdriet en het herontdekken van de betekenis van het leven nadat alles verloren is gegaan.

Als fervent wandelaar heb ik al verschillende prachtige wandeltochten gemaakt in Azië en Zuid-Amerika en eenmaal op pad wil ik nooit meer stoppen.

07/04/2023