Gratis verzending vanaf €50,-

Op! Vega


Nederlands | 31-10-2023 | 176 pagina's

9789049201982

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Tekst achterflap

Na het succesvolle kookboek Op! van Jet van Nieuwkerk komt nu de opvolger! Vijftig lekkere, voedzame én vegetarische gerechten voor je kind (vanaf twaalf maanden) en het hele gezin eet mee.

Lekker en gezond koken voor het hele gezin, het kan af en toe knap lastig zijn. Jet besloot daar als foodjournalist en moeder van peuter Frenkie wat aan te doen en bracht vorig jaar het succesvolle kookboek Op! uit. Vijftig voedzame en lekkere recepten waarmee bij zowel de peuter als de rest van het gezin de bordjes helemaal leeg gingen. Dus nooit meer twee keer koken, zowel kinderen als ouders eten met de pot mee en daarmee zorg je ook voor een gezellig tafelmoment voor het hele gezin.

Nu is er de opvolger Op! Vega. Vijftig heerlijke, voedzame en makkelijke recepten, en alles volledig vegetarisch. Denk aan een gezonde en heerlijke traybake met zoete aardappel, bloemkool, puntpaprika en een vegaballetje, een winterstamppot met pompoen en salie of een simpele en vullende pasta met lof en ricotta. En als toetje rijstpudding met warme appeltjes, rozijnen en kaneel. De bordjes gaan gegarandeerd op!

In de pers

‘Het derde kookboek van Jet van Nieuwkerk bestaat uit recepten voor het hele gezin. Pasta met broccoli en avocadosaus, zulke dingen. En wie weet, die weet: leven met jonge kinderen kent geen garanties, maar Jet garandeert lege bordjes.’ Het Parool

‘Jet maakt eenvoudige gerechten – we hebben het immers allemaal druk – waar de hele familie van geniet.’ LINDA.

‘Dik boek vol met lekkere recepten voor je dreumes.’ Noordhollands Dagblad

Biografie

Jet van Nieuwkerk (1989) is presentatrice, foodjournalist en moeder van Frenkie. Ze schreef vier boeken: Het boek van Jet, Tips van Jet, Uit huis met Jet en Op! Ze presenteerde de driedelige serie Niet gezond meer voor NPO3, het programma Foodmakers op RTL4, is te zien in Wat eten we vandaag van 24Kitchen en kookte voor het dagelijkse programma Wat eten we? op Net5. Op haar Instagram TipvanJet en website tipvanjet.nl deelt zij tips om het leven leuker en makkelijker te maken, ook met een klein kind.

Details

EAN :9789049201982
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatie datum :  31-10-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :227 mm
Breedte :157 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :527 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :176
Keywords :  kinderen;koken;kookboek;op!;recepten;vegetarisch