Gratis verzending vanaf €50,-

Heksje Hazel


Nederlands | 07-10-2023 | 96 pagina's

9789492986481

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,95

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Heksje Hazel woont in het bos en helpt al haar vriendjes. Ze werkt hard en staat altijd paraat voor haar vrienden. Maar als ze zelf hulp nodig heeft, krijgt ze die dan op tijd?

Tekst achterflap

Bekroond met een Zilveren Penseel 2023! Perfect om voor te lezen aan kinderen tussen de 4-6 jaar oud. Welkom in het woud waar Heksje Hazel en haar vriendjes in boomstronken wonen. Hazel is een allerliefst heksje dat altijd paraat staat om haar grote en kleine bosvrienden te helpen. Zo redt ze in de lente een verloren ei dat ze tussen de lelietjes-van-dalen vindt en wanneer de paddenstoelen uit de grond schieten, lost ze het mysterie op van de boomstronk die rare geluiden maakt. Maar als de hulst aan de bomen hangt en het mos bedekt is met een dik pak sneeuw, krijgt Heksje Hazel dan wel de hulp die zij op dat moment nodig heeft? Heksje Hazel is een liefdevol verhaal dat natuur, vriendschap en seizoenen samenbrengt op een manier die eigen is aan Phoebe Wahl. Een instant klassieker, waar lezers keer op keer naar terug zullen grijpen.

Biografie

Phoebe Wahl is een bekroonde auteur van kinderboeken, illustrator en patroonontwerper. Haar werk concentreert zich op thema's als troost, nostalgie en intimiteit met de natuur en met elkaar. Ze groeide op in de staat Washington en schrijft haar vrije jeugd in het noordwesten toe aan veel van haar inspiratie en waarden.

Details

EAN :9789492986481
Auteur: 
Uitgever :Boycott Books
Vertaler : Nicolette Hoekmeijer
Publicatie datum :  07-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :273 mm
Breedte :218 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :578 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96