Literatuur

Literaire verhalen beginnen hier

Nieuw verschenen
Thema uitgelicht Poëzie
Rozen zijn rood. Of niet. In ieder geval staan er achter onderstaande knop prachtige gedichtenbundels en nog veel meer
’De vreemdelinge’ is een unieke combinatie van autobiografie, reisverhaal, lyrische essayistiek en fictie. Claudia Durastanti beschrijft in deze roman haar eenzaamheid en haar zoektocht naar de gevolgen van klasse, seksualiteit, geestelijke gezondheid en kunst op haar bestaan. ‘De vreemdelinge’ is een roman over stilte - de stilte van doofheid, de stilte van immigratie - en hoe die kan worden getransformeerd door de liefde voor taal. De vreemdelinge Ontdek deze roman
De vreemdelinge
Vers van de pers

Nieuwe boeken

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

2 +1 gratis

van 28 april t/m 28 juli

Uitgelicht Viktor

Een hartveroverende roman gebaseerd op de lotgevallen van de Weens-Joodse familie van Judith Fanto.

€ 24,99 ontdek
Thema uitgelicht Thrillers
Spannende boeken waarin het (hoofd)personage zich ontwikkelt, er onverwachte wendingen zijn en de psychologie belangrijker is dan geweld. Lekker jezelf de stuipen op het lijf jagen.
Kort maar krachtig

De mooiste verhalenbundels

Literatuur kopen

Over literatuur valt te twisten, zelfs over de naam. Want wat is literatuur precies? In dat geval halen we Wikipedia er even bij: “Literatuur in de betekenis van letterkunde of letteren is de verzamelde schriftelijke neerslag van een land of van een periode, voor zover het geschriften betreft die hun waarde ontlenen aan veronderstelde vormschoonheid of emotioneel effect.” Mocht dit je petje te boven gaan, bekijk de selectie romans, thrillers, biografieën, poëzie, klassiekers en waargebeurde verhalen van De Vries Van Stockum en je komt absoluut aan je literaire trekken.