Gratis verzending vanaf €50,-

Boeken voor de ziel


Nederlands | 18-10-2023 | 256 pagina's

9789048869367

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €2,95 | Gratis verzending boven de €50,-
Korte beschrijving/Annotatie

Een liefdesverklaring aan onze favoriete boeken!

Tekst achterflap

Een doorvoelde verkenning van de manieren waarop onze lievelingsboeken ons vormen en genezen, van Jane Eyre en Little Women, tot Harry Potter en The Great Gatsby.

Onze lievelingsboeken houden ons gezelschap en helpen ons betekenis te vinden in een chaotische wereld. In dit originele boek neemt de atheïstische Vanessa Zoltan ons mee en geeft ons geestelijke verzorging. Niet met een bijbel of een andere 'heilig boek' onder haar arm, maar met Jane Eyre.

Met eeuwenoude leestradities in het achterhoofd, kijkt ze opnieuw naar geliefde verhalen, om zo meer te ontdekken over het trauma dat ze geërfd heeft van haar vier grootouders, die Auschwitz hebben overleefd. Maar dit verhaal gaat ook over jou, over hoop en over de bijzondere rol die jóúw boeken spelen.

Biografie

Vanessa Zoltan heeft Engelse literatuur gestudeerd en is de oprichter van Not Sorry Productions. Ze maakt verschillende podcasts over boeken, waaronder over Harry Potter. Ze is de kleindochter van vier Auschwitz-overlevenden en identificeert zich als atheïst, Joodse vrouw en humanist. Boeken voor de ziel is haar eerste boek.

Details

EAN :9789048869367
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Maaike Harkink
Publicatie datum :  18-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :135 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :308 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256
Keywords :  alcott;auschwitz;bibliotheek;bijbel;boeken;boekenliefhebbers;brontë;fitzgerald;great gatsby;handleiding;harry potter;heilige tekst;jane eyre;leesclub;leeskring;leestraditie;lievelingsboek;lievelingsboeken;literatuur;little women;middernachtbibliotheek;not sorry;podcast;praying with jane eyre;rainbow;rowling;sacred text;samen lezen;susan smit;troostbibliotheek;verhalen;voorlezen