Gratis verzending vanaf €50,-
eBook

Het boekwinkeltje in de vuurtoren


Nederlands | 22-02-2023 |

9789020543735

Ebook (Epub)


€ 9,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Er komen veel geheimen aan het licht in 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren', een sfeervolle Schotse feelgood van Sharon Gosling.

Tekst achterflap

Ruim tweehonderd jaar geleden is er in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienstdoet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt. De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren. Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf. 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren' is een aangrijpende roman van Sharon Gosling. Eerder schreef zij ook 'Het huis onderaan de klif'.

Biografie

Sharon Gosling werkte jarenlang als tijdschriftjournaliste en is nu fulltime schrijfster. Na haar hartverwarmende en succesvolle debuut Het huis onderaan de klif is ze terug met Het boekwinkeltje in de vuurtoren, een feelgoodroman die zich opnieuw afspeelt in een idyllisch dorpje vlak bij de ruige Schotse kust.

Details

EAN :9789020543735
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Nellie Keukelaar
Publicatie datum :  22-02-2023
Uitvoering :Ebook (Epub)
common.Language :Nederlands
Status : Bestelbaar