Tips

Inspiratie vind je hier

Direct naar: wat te doen met kinderen | Dylan Haegens lockdown challenge | regio Haarlem | regio Den Haag | Nederland | Belgie | Europa

De lockdownverveling te lijf begint hier

Wat is er vandaag te doen in de buurt? Of in Nederland? Hoe vermaken we de kinderen tijdens deze lockdown? Hier vind je inspiratieboeken en lockdownleesvoer om jezelf, je gezin, inclusief kinderen, lekker te vermaken. Met schooloefenboeken, doeboeken, tips om buiten te doen, etc. Verken ook onze rubrieks- en themapagina's in het dropdown menu hierboven voor de mooiste boeken om nu te lezen.

Wat te doen met kinderen?

 

Lockdown Challenge

Wouter en Dylan bedachten een gratis vijfdaagse lockdownchallenge. Daarmee gaan kinderen niet alleen de strijd aan met verveling, maar leren ze ook de superkrachten in hun hoofd te ontdekken (en kunnen zo hun mentale vaardigheden trainen). Plezier en mentale weerbaarheid gaan zo hand in hand, net als in de bestseller Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens Editie, het boek waarop deze challenge gebaseerd is.

Meedoen heeft niet alleen voordelen voor kinderen, maar ook voor ouders: de challenge biedt hele leuke, gratis activiteiten aan, speciaal voor tijdens de scholensluiting. Én er zijn leuke prijzen te winnen… Meld je aan voor de Superkrachten lockdown challenge nieuwsbrief via onderstaande link.

Tip voor Rust aan de keukentafel
Superkrachten voor je hoofd 15 skills waar je gelukkig van wordt,
inclusief focussen
Ontdek De Dylan Haegens editie

 

Op pad in de regio

 

 

(Her)ontdek Nederland

 

 

Grand Tour Europa

 

Meer inspiratie

De wereld ligt aan je voeten met een boek