kunst

Kijken naar kunst begint hier

Thema uitgelicht Architectuur
Gestoeld op drie principes: Schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid.
Dit is het eerste, omvangrijke overzicht van de 19de-eeuwse schilderkunst in Nederland. Er waren in die tijd meer goede schilders dan Van Gogh, Breitner en Israels. Jenny Reynaerts (Rijksmuseum) beschrijft deze periode met een frisse blik en ontdekt verschillende pareltjes. Uniek boek om vaak open te slaan en heerlijk in te bladeren. Spiegel van de werkelijkheid. ontdek dit boek
Spiegel van de werkelijkheid.
Top 10

Bestverkochte titels

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Top 10 Streetart

De stad als canvas

Uitgelicht John galliano for dior

Eye candy! De meest onvergetelijke creaties van John Galliano voor het modehuis Dior met oog voor detail gepresenteerd in dit koffietafelboek.

90%
€ 121,95 ontdek
Thema uitgelicht Biografieën
Het leven onder de loep Van of over de makers
Sterke vrouwen in de kunst

Zorgvuldig geselecteerde must haves

Kunstboeken kopen

Op zoek naar de verhalen achter de schilderkunst van de Oude Meesters? Of liever een boek over moderne architectuur of fotografie? Een kunststroming zoals het Kubisme ontdekken of een monografie om je in het leven van één kunstenaar te verdiepen? Na het museumbezoek nog thuis nagenieten van de tentoonstelling met een fraaie catalogus? Kunst is een van de expertises van De Vries Van Stockum. In onze boekenkasten staan boeken over design, beeldhouwkunst, kunstgeschiedenis, museumcollecties, iconologie en grafische vormgeving. Ontdek prachtige uitgaven van uitgeverijen zoals Taschen, Phaidon, Hatje Cantz, Gestalten, nai010 uitgevers en Uitgeverij Waanders.