Lucinda Riley

Vandaag besteld, morgen in huis! | Gratis verzending vanaf €35,- | Tip: Bespaar verzendkosten door ook vast het volgende deel te bestellen

Lucinda Riley Boeken 

Lucinda Riley

Of je nou graag high brow literatuur leest, of juist houdt van lekker luchtig, Lucinda Riley is bij zo'n beetje al onze klanten een grote hit. Riley brengt en houdt mensen aan het lezen. En daar houden wij van: om onze liefde voor lezen met zoveel mogelijk mensen te delen.

Op deze pagina vind je al haar boeken netjes gesorteerd op volgorde en op wel-en-niet-Zeven-Zussen en ook haar kinderboeken. Ook vind je hier informatie over Lucinda Riley zelf, en de nieuwste en verwachtte boeken.

Lucinda Riley

Meer boeken van Lucinda Riley die ze naast De Zeven Zussen heeft geschreven

Alle Lucinda Riley boeken op volgorde uit De Zeven Zussen reeks vind hier.

Lucinda Riley | De Zeven Zussen | Alle delen op volgorde

Alle boeken op overzichtelijk op een rij, zowel het origineel, dus Engelse boek, als de Nederlandse vertaling

Deel 1: De zeven zussen | The seven sisters

Deel 2: Storm | The storm sister

Deel 3: Schaduw | The shadow sister

Deel 4: Parel | The pearl sister

Deel 5: Maan | The moon sister

Deel 6: Zon | The sun sister

Deel 7: De zevende zus | The missing sister

Vandaag besteld, morgen in huis! | Gratis verzending vanaf €35,- | Tip: Bespaar verzendkosten door ook vast het volgende deel te bestellen

Meer informatie over alle titels uit de serie en bijzondere luxe cadeau edities vind je op deze pagina.

Lucinda Riley | Nieuwste boeken

Verwacht: 24 mei 2022 Bijna...
De geheimen van de kostschool Een wervelende Riley, waarin familieverhoudingen, vriendschap en de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kinderen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt.
Ontdek Voor alle oude én nieuwe Riley-fans.
Laatste boek De liefdesbrief
Lucinda Riley Weer een heerlijk spannende standalone

Lucinda Riley | Verwacht

Verwacht Deel 8
Atlas Het verhaal van Pa Salt
Ontdek Lucinda Riley en zoon Harry Whittaker
Verwacht Deel 8
Atlas The Story of Pa Salt
Ontdek Lucinda Riley en zoon Harry Whittaker

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Lucinda Riley | Kinderboeken

Lucinda Riley schreef samen met haar oudste zoon, Harry Whittaker, ook een kinderboekenserie: De Beschermengeltjes (Guardian Angels). Een super leuk cadeau voor (klein-) kinderen van Lucinda Riley fans.

Kinderboeken

Lucinda Riley voor kinderen

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley is een pseudoniem van Lucinda Edmonds en werd in de jaren '60 geboren in Noord-Ierland. Ze is vooral bekend om haar Zeven Zussen serie, de boeken die wereldwijd een intens fenomeen zijn geworden en onophoudelijk bestsellerlijsten domineren. Het zijn heerlijk spannende pageturners die het eigenlijk bij alle soorten en maten lezers goed doen. In 2016 zijn de televisierechten voor de serie verkocht. Maar ... dat betekent niet automatisch dat er ook een écht een televisieserie van De Zeven Zussen komt op Netflix, HBO, Amazon Prime o.i.d. Maar het zou wel kunnen...! We blijven hopen!

Naast De Zeven Zussen reeks heeft Lucinda Riley ook standalone boeken geschreven voor de fans die geen genoeg van haar kunnen krijgen. Ook heeft ze samen met haar zoon, Harry Whittaker, een reeks kinderboeken geschreven: De Beschermengeltjes-serie (.

Lucinda Riley (of Edmonds) overleed in 2021 - het jaar dat ook De Zevende Zus (De Zeven Zussen deel 7) verscheen - aan kanker. Maar daarmee was De Zeven Zussen kous niet af. Want in het zevende boek was niet genoeg ruimte om ook de al-overkoepelende vraag recht aan te doen: wie is Pa Salt en waarom adopteerde hij de zeven zussen? Ze probeerde het aanvankelijk wel te combineren in één boek, maar besloot halverwege deel zeven dit dat zonde was. Ze heeft het achtste boek helaas niet zelf kunnen afmaken, maar de belangrijkste passages stonden wel al op papier voor ze overleed. Ook liet ze haar oudste zoon, Harry Whittaker (met wie ze dus ook al aan de kinderboekenreeks werkte), gedetailleerde notities na in de hoop dat hij het verhaal zou afmaken, mocht nodig zijn. Tragisch. En mooi. Want Harry heeft inmiddels bevestigd dat dit laatste deel - wat eigenlijk een soort deel 2 is van deel zeven, in de lente van 2023 zal verschijnen onder de naam Atlas: The Story of Pa Salt.

Lucinda was, naast schrijver, ook actrice en reisliefhebber (wat ook verhalen inspireerde). Ze liet een man en vijf kinderen achter.

Alle Lucinda Riley boeken uit? | Aanraders voor fans die iets willen lezen wat op De Zeven Zussen lijkt

Heb je alles van De Zeven Zussen, en ook haar andere boeken, al uit en ben je opzoek naar een schrijver die lijkt op Lucinda Riley? Probeer dan ook eens de boeken die ze onder haar eigen naam publiceerde: Lucinda Edmonds. Je moet dan zelf ook nog even wat detective werk verrichten want ze zijn uit druk. Je zult dus opzoek moeten gaan op tweedehands sites. We helpen je graag op weg met de titels: Lovers and Players, Hidden Beauty, Enchanted, Not Quite an Angel, Aria, Losing You, Playing With Fire, en Seeing Double.

Ook zit deel 8 van De Zeven Zussen dus nog in de pijplijn. Nu vast iets vergelijkbaars lezen? Wanneer klanten ons vragen welke schrijver op Lucinda Riley lijkt, raden o.a. Corina Bomann aan.