Spelling groep 4 Oefenboek - 1e helft schooljaar

Afgestemd op de Cito-toets / IEP-toets Midden Groep 4 (M4)
Nederlands | 01-12-2022 | 134 blz.
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789490988203
Met het Oefenboek Spelling groep 4 - 1e helft schooljaar kun je jouw kind helpen met spelling in groep 4. Zo: • voorkom je dat je kind achterblijft met spelling in groep 4 • geef je jouw kind meer zelfvertrouwen mee bij het maken van dictees en toetsen • oefen je volgens de richtlijnen voor de Cito-toets • weet je als ouder precies welke soorten woorden aan bod komen in de eerste helft van groep 4. Opbouw van het oefenboek Het Oefenboek Spelling groep 4 - 1e helft schooljaar heeft 134 pagina’s met uitleg, oefeningen en dictees. De woorden worden per spellingcategorie aangeboden, zodat je kind goed kan oefenen. Als ouder weet je zo ook sneller met welke categorieën je kind meer moeite heeft. Na elke categorie volgen oefeningen en daarna een dictee. Aan het eind van het boek wordt alles nog eens door elkaar geoefend. Klantervaringen **** Sluit goed aan bij school, Noelle is trots op haar thuis leerboek. Het helpt haar echt ( en ons ook) om alles wat makkelijker voor haar te laten zijn op school. - Sylvia ***** De boeken hebben mijn kind enorm geholpen!! Bedankt Maaike en jouw team. - Dodi **** Ook handig om zelf beter inzicht te krijgen in wat wordt verwacht van je kind. - Anniek
Voorkomen dat je kind achterblijft met spelling in groep 4? Je kind meer zelfvertrouwen meegeven voor dictees en toetsen? Dat kan met dit Oefenboek Spelling groep 4, dat is afgestemd op de Cito-toets.
Referentie:
€ 29,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 6 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Met het Oefenboek Spelling groep 4 - 1e helft schooljaar kun je jouw kind helpen met spelling in groep 4. Zo: • voorkom je dat je kind achterblijft met spelling in groep 4 • geef je jouw kind meer zelfvertrouwen mee bij het maken van dictees en toetsen • oefen je volgens de richtlijnen voor de Cito-toets • weet je als ouder precies welke soorten woorden aan bod komen in de eerste helft van groep 4. Opbouw van het oefenboek Het Oefenboek Spelling groep 4 - 1e helft schooljaar heeft 134 pagina’s met uitleg, oefeningen en dictees. De woorden worden per spellingcategorie aangeboden, zodat je kind goed kan oefenen. Als ouder weet je zo ook sneller met welke categorieën je kind meer moeite heeft. Na elke categorie volgen oefeningen en daarna een dictee. Aan het eind van het boek wordt alles nog eens door elkaar geoefend.

Korte omschrijving

Voorkomen dat je kind achterblijft met spelling in groep 4? Je kind meer zelfvertrouwen meegeven voor dictees en toetsen? Dat kan met dit Oefenboek Spelling groep 4, dat is afgestemd op de Cito-toets.

Details

Details
Titel Spelling groep 4 Oefenboek - 1e helft schooljaar
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 134
Uitgever Sweelinck & De Boer B.V.
Publicatiedatum 01-12-2022
Afmetingen 297mm x 210mm x 8mm
Gewicht 375gr
ISBN/ISBN13 9789490988203

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Spelling groep 4 Oefenboek - 1e helft schooljaar
Waardering