Zuid-Amerika

Nederlands | 20-09-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Lonneke Crusio
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086648184
Kale hoogvlaktes en het grootste oerwoud op aarde. Bolhoeden en schitterende carnavalskleding. Maar ook afgelegen eilanden vol reuzenschildpadden en miljoenensteden met druk verkeer. Zuid-Amerika heeft het allemaal! Veroveraars uit Spanje en Portugal hebben een grote invloed gehad op dit werelddeel. Dat merk je nu nog aan de taal, de inwoners en hun gewoontes. In dit boek lees je over de indrukwekkende natuur, maar ook over problemen in het regenwoud. Én over de favoriete sport van de Zuid-Amerikanen.
Lees over de mensen die in het werelddeel Zuid-Amerika wonen; hun culturen, de indrukwekkende natuur, maar ook over problemen in het regenwoud.
Referentie:
€ 16,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Kale hoogvlaktes, afgelegen eilanden vol schildpadden en miljoenensteden met druk verkeer; Zuid-Amerika heeft het allemaal! Veroveraars uit Spanje en Portugal hebben een grote invloed gehad op dit werelddeel. Dat merk je nu nog aan de taal, de inwoners en hun gewoontes. Lees over bolhoeden, het grootste oerwoud op aarde en de favoriete sport van de Zuid-Amerikanen. In de achtdelige serie De werelddelen kijk je naar de natuur, geschiedenis en cultuur van de verschillende werelddelen. Welke overeenkomsten en verschillen zijn er? En waardoor komt dat?

Korte omschrijving

Lees over de mensen die in het werelddeel Zuid-Amerika wonen; hun culturen, de indrukwekkende natuur, maar ook over problemen in het regenwoud.

Details

Details
Titel Zuid-Amerika
Auteur(s) Lonneke Crusio
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 20-09-2022
Afmetingen 237mm x 171mm x 8mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086648184

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Zuid-Amerika
Waardering