Wissels in Beeld

Nederlands
Auteur(s): Erwin De Graaf
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789463450904
Referentie:
€ 68,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: Leverbaar vanaf 09-02-2023
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Wissels; in de volksmond een synoniem voor storingen en treinvertragingen, zeker na de afgelopen drie winters zitten ze in de nationale verdomhoek. Maatregelen om de prestaties, van zowel de wissels als het hele spoorsysteem, te verbeteren zijn genomen of in voorbereiding.

Ondanks dat is het wissel een interessant stuk techniek waar in het Nederlands nog maar weinig over geschreven is. Wissels in beeld poogt hierin verandering te brengen met een uitgebreide beschrijving van de technische aspecten. Onderwerpen zoals de verschillende verschijningsvormen, onderdelen waaruit zij bestaan, geometrie en levensfasen van productie tot sloop komen uitgebreid aan bod. Als vreemde eend in de bijt is als laatste een hoofdstuk "compensatie-systemen en brugovergangen" opgenomen.

Wissels in beeld staat met beide benen op de grond en beperkt zich tot de bewezen technieken zoals deze algemeen toegepast worden.

Wissels in beeld kan zowel dienen als studieboek of als naslagwerk en is in ruime mate voorzien van kleurenfoto's en figuren ter ondersteuning van de teksten.

Details

Details
Titel Wissels in Beeld
Auteur(s) Erwin De Graaf
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Uitgever Pumbo.nl B.V.
Publicatiedatum
Afmetingen 305mm x 217mm x 20mm
Gewicht 933gr
ISBN/ISBN13 9789463450904

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Wissels in Beeld
Waardering