Winkels

Liefde voor het vak begint hier

De Vries Van Stockum heeft momenteel 2 winkels (en een website!) in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden.

De Vries Van Stockum | Winkels

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben momenteel 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem).
Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden.

Bekijk ook: Winkel nieuws

Den Haag

In een aantrekkelijke ruimte om de hoek bij politiek Nederland zit een boekhandel. Het assortiment aan boeken hier is breed en een aantal specialismen bijzonder, zoals politiek en geschiedenis. Samen met shop-in-shop Bagels & Beans vormt de winkel een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Adres, route & openingstijden

Haarlem

Dwaal door een boekhandel verdeeld over 5 historische panden en snuffel stiekem aan de oudste muur in Haarlem. In de binnentuin komen leesclubs samen en worden regelmatig presentaties & activiteiten gehouden.

Adres, route & openingstijden