Winkels

Liefde voor het vak begint hier

De Vries Van Stockum heeft momenteel 2 winkels (en een website!) in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden.

De Vries Van Stockum | Winkels

De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met een gevarieerd en actueel aanbod. We hebben momenteel - naast de webshop - 2 winkels in Nederland met elk zijn eigen specialismen en karakter dat past bij de stad waarin ze zich bevinden (Den Haag en Haarlem).
Beide winkels zijn al meer dan 100 jaar een lokaal begrip en wij helpen iedereen met kennis, enthousiasme en aandacht een boek te vinden.

Bekijk ook: Winkel nieuws

Haarlem

Dwaal door een boekhandel verdeeld over 5 historische panden en snuffel stiekem aan de oudste muur in Haarlem. In de binnentuin komen leesclubs samen en worden regelmatig presentaties & activiteiten gehouden.

Adres, route & openingstijden

Den Haag

Wij zijn verhuisd van Spui 40 naar de prachtige monumentale Passage (nr. 11, oude deel). Het assortiment aan boeken is ook hier breed en kent een aantal specialismen in het bijzonder, zoals politiek, Indonesië en geschiedenis. De winkel vormt een ontmoetingsplek en een locatie voor culturele evenementen, lezingen en signeersessies.

Adres, route & openingstijden

The English Bookstore

The English Bookstore is our new pop up shop in The Hague. You can find our new all-English bookstore in De Passage on number 24 - right across from our main bookstore (on number 11).

Address, route & opening hours