Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
|
Gedempte Oude Gracht 27
|
Haarlem |
|
Spui 40
|
Den Haag |
navigeer snel
Gegevens
Samenvatting
Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.
Details
Titel | Wild. Koken met ree, damhert en edelhert |
---|---|
Auteur(s) | Donald Buijtendorp, Ed Van den Schootbrugge |
Bewerker | Guus Millenaar |
Productvorm | Paperback |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina`s | 112 |
Uitgever | ABC Distributie |
Publicatiedatum | 26-08-2016 |
Afmetingen | 240mm x 165mm x 11mm |
Gewicht | 367gr |
ISBN/ISBN13 | 9789081915632 |
Beoordelingen
Schrijf je eigen review