Gratis verzending vanaf €50,-

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert


Nederlands | 03-11-2016 | 112 pagina's

9789081915632

Paperback / softback


€ 20,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

Details

EAN :9789081915632
Auteur: 
Uitgever :ABC Distributie
Publicatie datum :  03-11-2016
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :165 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :368 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112
Reeks :  Wild kookboeken