Wie ben jij, wie ben ik?

Tigrinya | 15-10-2022 | 28 blz.
Auteur(s): Akberet Ghiday
Illustrator: Mitchell Kort, Susan Bink
Bewerker: Nathalie Lecina
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789083287607
Ooit gedroomd van een kameel in je tuin? In Eritrea kan dat gewoon. Kleine kinderen huilen ook niet als ze vallen, want dan kunnen de hyena's de lammetjes opeten. En wist je dat als je net in Nederland komt, het heel erg raar is dat je wel eten in de supermarkt ziet, maar niet waar dat vandaan komt? In dit boekje lees je over Eritrea en over Nederland. In twee talen. Tigrinya en Nederlands. Een boek dat lezen en elkaar ontmoeten stimuleert. Dit boek is onderdeel van een reeks, waarin jonge schrijvers de kans krijgen een kinderboek te schrijven. Hoe is Nederland door de ogen van iemand anders? En wat is er allemaal aan andere landen waar we wat van kunnen leren? Steeds in twee talen, zodat ouders en kinderen ook samen in de door hun gewenste taal kunnen (voor)lezen. Leesplezier staat voorop. Met gave illustraties van Mitchell Kort én 'wandering art' van Susan Bink! Mogelijk gemaakt door MDT UniverCity for Changemakers, waar Akberet dit project bedacht en uitvoerde.
Tweetalig kinderboek waarin Nederland en Eritrea elkaar ontmoeten. Leesplezier gecombineerd met illustraties om bij weg te dromen.
Referentie:
€ 10,15

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ooit gedroomd van een kameel in je tuin? In Eritrea kan dat gewoon. Kleine kinderen huilen ook niet als ze vallen, want dan kunnen de hyena's de lammetjes opeten. En wist je dat als je net in Nederland komt, het heel erg raar is dat je wel eten in de supermarkt ziet, maar niet waar dat vandaan komt? In dit boekje lees je over Eritrea en over Nederland. In twee talen. Tigrinya en Nederlands. Een boek dat lezen en elkaar ontmoeten stimuleert. Dit boek is onderdeel van een reeks, waarin jonge schrijvers de kans krijgen een kinderboek te schrijven. Hoe is Nederland door de ogen van iemand anders? En wat is er allemaal aan andere landen waar we wat van kunnen leren? Steeds in twee talen, zodat ouders en kinderen ook samen in de door hun gewenste taal kunnen (voor)lezen. Leesplezier staat voorop. Met gave illustraties van Mitchell Kort én 'wandering art' van Susan Bink! Mogelijk gemaakt door MDT UniverCity for Changemakers.

Korte omschrijving

Tweetalig kinderboek waarin Nederland en Eritrea elkaar ontmoeten. Leesplezier gecombineerd met illustraties om bij weg te dromen.

Details

Details
Titel Wie ben jij, wie ben ik?
Auteur(s) Akberet Ghiday
Illustrator Mitchell Kort, Susan Bink
Bewerker Nathalie Lecina
Productvorm Paperback
Taal Tigrinya
Aantal pagina`s 28
Uitgever St Maatschappelijk Ondernemen in Onderwi
Publicatiedatum 15-10-2022
Afmetingen 210mm x 149mm x 4mm
Gewicht 92gr
ISBN/ISBN13 9789083287607

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Wie ben jij, wie ben ik?
Waardering