Weg met de wegwerpwereld

Nederlands | 31-05-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Anna Claybourne
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649884
In de wereld gooien we heel veel spullen weg. En we blijven maar nieuwe spullen kopen. Om de natuur en de aarde te beschermen moeten we minder dingen kopen en oude spullen recyclen of hergebruiken. Maar hoe dan? In 'Weg met de wegwerpwereld' maken kinderen kennis met technieken om van afval een grondstof te maken en hoe je bewust kunt omgaan met nieuwe grondstoffen.
In 'Weg met de wegwerpwereld' maken kinderen kennis met technieken om van afval een grondstof te maken en hoe je bewust kunt omgaan met nieuwe grondstoffen.
Referentie:
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Doe jij al aan afval scheiden en recyclen? Van etensrestjes tot mobiele telefoons, als je stoffen en materialen een nieuw leven geeft, voorkom je dat ze de natuur vervuilen. En het bespaart ook nog eens hartstikke veel energie. In ‘Weg met de wegwerpwereld’ maak je kennis met de wereld van recycling en hergebruik van afval. Wat gebeurt er met afval nadat je het hebt weggegooid? Hoe wordt het afval verwerkt tot nieuwe materialen? In dit boek ontdek je op welke manieren en waarvoor je materialen kunt recyclen, ook op de nieuwste manieren. Je ontdekt hoe de landen in de wereld kunnen samenwerken om het afvalprobleem op te lossen, én je ontdekt wat jij zelf kunt doen!

Korte omschrijving

In 'Weg met de wegwerpwereld' maken kinderen kennis met technieken om van afval een grondstof te maken en hoe je bewust kunt omgaan met nieuwe grondstoffen.

Details

Details
Titel Weg met de wegwerpwereld
Auteur(s) Anna Claybourne
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 31-05-2022
Afmetingen 293mm x 223mm x 10mm
Gewicht 463gr
ISBN/ISBN13 9789086649884

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Weg met de wegwerpwereld
Waardering