Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag

Nederlands | 08-04-2015 | 192 blz.
Auteur(s): Loek Heskes
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789078641391
€ 17,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene zullen u in 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag' al snel verleiden om te gaan wandelen in de Haagse 'buitenstad', die tussen het centrum en het buitengebied gelegen is: de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout tot Kijkduin en van Scheveningen tot de Schilderswijk. Al lopend ontdekt u het karakter van de wijken door bewust te kijken naar de inrichting van de openbare ruimte, architectuur en cultuurhistorie. De wijken in de buitenstad stammen veelal uit de 19e en 20e eeuw en liggen vaak onder druk binnen stadsvernieuwingsprojecten.
Ondanks dat Den Haag de dichtstbevolkte stad van ons land is loopt u veel door parken en langs water. En bijna altijd is er wel een uitspanning in de buurt om de vele indrukken te verwerken. De tien wandelingen in deze gids zijn allemaal rond de 10 kilometer lang en bieden u een uitgelezen gelegenheid om de Hofstad in al haar geledingen te leren kennen.
'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag' is de vijfde gids in de serie 'Urban Walking' waarmee we een nieuwe stedelijke manier van wandelen introduceren: in Utrecht , Leiden en Rotterdam bestaan al dergelijke gidsen.

Details

Details
Titel Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag
Auteur(s) Loek Heskes
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 192
Uitgever Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
Publicatiedatum 08-04-2015
Afmetingen 210mm x 128mm x 15mm
Gewicht 318gr
ISBN/ISBN13 9789078641391

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag
Waardering