Verwilderd

Nederlands | 28-09-2021 | 304 blz.
Auteur(s): Richard Powers
Vertaler: Jelle Noorman
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789025471392
Amerikaanse schrijver en Pulitzerwinnaar Richard Powers vertelt een aangrijpend vader-zoon verhaal tegen de achtergrond van klimaatverandering en de gevolgen hiervan voor het dierenrijk op aarde.
€ 22,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Verwilderd’ van Richard Powers gaat over astrobioloog Theo Byrne die een veelbelovende manier gevonden heeft om de hele kosmos af te speuren op zoek naar leven. Daarnaast ontfermt hij zich sinds de dood van zijn vrouw in zijn eentje over de opvoeding van zijn hoogbegaafde negenjarige zoon. Robin is een innemende, zachtmoedige jongen die graag urenlang gedetailleerde tekeningen van bedreigde dieren maakt en die van slag raakt door het minste slechte nieuws over het klimaat. Hij wil de missie van zijn overleden moeder voltooien: de natuur van de ondergang redden. Robin staat ook op het punt van school te worden gestuurd, omdat hij een klasgenoot in het gezicht heeft geslagen. Theo zal zijn heil uiteindelijk zoeken in een experimentele neurofeedbacktherapie voor hem. En ondertussen neemt hij de jongen mee naar andere planeten, terwijl hij tegen beter weten in Robins pogingen ondersteunt de aarde te redden. ‘Verwilderd’ is het relaas van de compromisloze liefde van een vader voor zijn zoon en is Richard Powers’ intiemste en aangrijpendste roman tot nu toe.

Korte omschrijving

Amerikaanse schrijver en Pulitzerwinnaar Richard Powers vertelt een aangrijpend vader-zoon verhaal tegen de achtergrond van klimaatverandering en de gevolgen hiervan voor het dierenrijk op aarde.

Details

Details
Titel Verwilderd
Auteur(s) Richard Powers
Vertaler Jelle Noorman
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 304
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 28-09-2021
Afmetingen 230mm x 150mm x 27mm
Gewicht 517gr
ISBN/ISBN13 9789025471392

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Verwilderd
Waardering