Verweven leven

de verborgen wereld van schimmels
Nederlands | 19-10-2020 | 368 blz.
Auteur(s): Merlin Sheldrake
Vertaler: Nico Groen
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789045036144
De wereld bezien vanuit het standpunt van de schimmel, een prachtige manier om te kijken naar het leven op onze planeet.
€ 26,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘Verweven leven’ is Merlin Sheldrake’s nieuwste boek over het kleinste leven. Schimmels behoren tot de eerste levensvormen op aarde. De meeste mensen kennen schimmels als bovengrondse paddenstoelen, maar het merendeel van de schimmels leeft ondergronds of zweeft in de lucht en is daar essentieel voor andere levensvormen. In ‘Verweven leven’ laat Merlin Sheldrake ons de wereld zien vanuit het standpunt van de schimmel. Dat op het eerste gezicht eigenaardige perspectief biedt een prachtige manier om te kijken naar het leven op onze planeet. Met Sheldrake als gids maken we kennis met gist, psychedelica, schimmels die insecten binnendringen, het grootste organisme ter wereld en de complexe netwerken van het ‘wood wide web’. Hoe meer we te weten komen over schimmels en de rol die ze spelen in de natuur, des te meer wordt ons begrip over leven, het concept individualiteit en zelfs onze opvatting over intelligentie op zijn kop gezet.

Korte omschrijving

De wereld bezien vanuit het standpunt van de schimmel, een prachtige manier om te kijken naar het leven op onze planeet.

Details

Details
Titel Verweven leven
Auteur(s) Merlin Sheldrake
Vertaler Nico Groen
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 368
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 19-10-2020
Afmetingen 212mm x 138mm x 26mm
Gewicht 485gr
ISBN/ISBN13 9789045036144

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Verweven leven
Waardering