Vallend duister

Nederlands | 16-11-2021 | 320 blz.
Auteur(s): Robert Bryndza
Vertaler: Willeke Lempens
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789022590126
Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak.
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Deel 3 van de Kate Marshall-serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven – behalve Joanna’s moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen – maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen.

Terwijl Kate de laatste dagen van de drie vermiste personen met elkaar vergelijkt en in verband brengt, realiseert ze zich dat Joanna iets veel sinisterders had ontdekt dan men aanvankelijk dacht: de identiteit van een seriemoordenaar. Iemand die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.

In de pers

‘Deze nieuwe thriller van bestsellerauteur Bryndza is opnieuw een schot in de roos, mede dankzij de boeiende Marshall.’ **** HMC-kranten

‘Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge.’ **** Hebban.nl over Zonder gezicht

‘Bryndza leest altijd als een trein.’ VN Detective & Thrillergids

Korte omschrijving

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak.

Details

Details
Titel Vallend duister
Auteur(s) Robert Bryndza
Vertaler Willeke Lempens
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 320
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 16-11-2021
Afmetingen 216mm x 141mm x 30mm
Gewicht 455gr
ISBN/ISBN13 9789022590126

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Vallend duister
Waardering