Thuis in de toekomst

Slimme manieren om de aarde te redden
Nederlands | 16-02-2022 | 88 blz.
Auteur(s): Madeleine Finlay
Illustrator: Jisu Choi
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025776121
Referentie:
€ 18,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

'Thuis in de toekomst' is een opvallend en rijk geïllustreerd kinderboek over duurzaamheid en klimaatverandering. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

In dit kleurrijke non-fictieboek leren kinderen hoe we de klimaatverandering kunnen aanpakken met uitvindingen en wetenschap, en hoe we duurzamer kunnen leven. Want iedereen weet wel dat klimaatverandering een enorme impact heeft op de planeet, maar wat niet iedereen weet, is dat wetenschappers er al flink wat bijzondere, futuristische, supergroene en maffe oplossingen voor hebben verzonnen.

Een insectenburger als snack, slijmzwammen als routepijlen, planten als lamp op het nachtkastje... Allemaal zijn het groene antwoorden op grote en alledaagse klimaatvragen. Van de ontbijttafel tot op school, in het park en op de boerderij: het lijkt misschien onvoorstelbaar, maar deze bizarre en geniale uitvindingen passen zo in het dagelijkse leven.

'Thuis in de toekomst' zit vol kleurrijke illustraties en grappige feiten. Aan de hand van dit boek kunnen lezers eindeloos fantaseren over hoe de oplossingen in hun eigen leven zouden passen op de aarde van de toekomst.

Details

Details
Titel Thuis in de toekomst
Auteur(s) Madeleine Finlay
Illustrator Jisu Choi
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 88
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 16-02-2022
Afmetingen 317mm x 253mm x 16mm
Gewicht 667gr
ISBN/ISBN13 9789025776121

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Thuis in de toekomst
Waardering