Samen eten

Aan tafel! Meer dan 120 makkelijke recepten voor familie en vrienden.
Nederlands | 13-08-2021
Auteur(s): Jamie Oliver
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789021585260
Jamie Olivers nieuwste kookboek, 'Samen eten', is een overheerlijke ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. Met meer dan 120 inspirerende en praktische recepten.
€ 32,50

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Klaar om weer met vrienden en familie aan tafel te schuiven? Jamie’s nieuwste kookboek, Samen eten, is een overheerlijke ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten.

Niet eerder was het zo waardevol om samen te zijn met onze dierbaren, en lekker eten is de beste reden om elkaar op te zoeken. Alle hoofdstukken uit Samen eten bevatten een maaltijd, van feestelijke seizoensdiners tot een Taco party, elk met een eenvoudig en haalbaar menu, dat je grotendeels al eerder kunt voorbereiden.

Of je nu de volledige maaltijd kookt of een van de meer dan 120 op zichzelf staande recepten kiest, het is Jamie’s doel om de tijd die je in de keuken staat zo kort mogelijk te houden, zodat je veel tijd met je gasten kunt doorbrengen.

Jamie’s Samen eten helpt je ook om zonder stress te koken, door je te overladen met tips, tricks en keukenhacks, zodat je goed voorbereid en georganiseerd aan de slag kunt.

Samen eten is inspirerend én praktisch. Het gaat om gezelligheid, feestelijkheid, samen nieuwe herinneringen maken.

Onvergetelijke én makkelijke maaltijden, dat is het idee. Aan tafel met z’n allen!

Korte omschrijving

Jamie Olivers nieuwste kookboek, 'Samen eten', is een overheerlijke ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. Met meer dan 120 inspirerende en praktische recepten.

Details

Details
Titel Samen eten
Auteur(s) Jamie Oliver
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 13-08-2021
Afmetingen 255mm x 195mm x 33mm
Gewicht 1255gr
ISBN/ISBN13 9789021585260

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Samen eten
Waardering