Renegades

Born in the U.S.A.
Nederlands | 16-11-2021 | 320 blz.
Auteur(s): Barack Obama, Bruce Springsteen
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789048863785
Openhartige, onthullende en onderhoudende gesprekken tussen Barack Obama en Bruce Springsteen
€ 49,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In dit fraai uitgevoerde boek, een uitvloeisel van de baanbrekende, door Higher Ground geproduceerde podcast, voeren twee mannen die al lange tijd met elkaar bevriend zijn een openhartig en intiem gesprek over het leven, over muziek en over hun niet aflatende liefde voor Amerika, met alle problemen en tegenstrijdigheden die dat land kenmerken. Het bevat meer dan 350 foto's, exclusief bonusmateriaal en nooit eerder gepubliceerd archiefbeeld.

Renegades: Born in the USA omvat een reeks openhartige, onthullende en onderhoudende gesprekken tussen president Barack Obama en muzieklegende Bruce Springsteen, waarin niet alleen verhalen over hun persoonlijke geschiedenis en de bepalende momenten in hun carrière aan bod komen, maar ook de polariserende politiek in Amerika en de steeds bredere kloof tussen de Amerikaanse droom en de Amerikaanse realiteit van dit moment. Het boek bevat kleurenfoto's en zeldzaam archiefmateriaal en biedt een fascinerend en fraai geïllustreerd portret van twee excentrieke mannen, een zwarte en een witte, die proberen hun eigen, onconventionele zoektocht naar betekenis, identiteit en gemeenschapszin in verband te brengen met het grotere verhaal over Amerika. Het boek bevat:

* Speciaal voor deze uitgave geschreven inleidingen van president Obama en Bruce Springsteen

* Geannoteerde toespraken van Obama die nooit eerder zijn gepubliceerd, waaronder zijn 'Opmerkingen bij de vijftigste verjaardag van de protestmarsen van Selma naar Montgomery'

* Handgeschreven songteksten van Springsteen uit diens inmiddels vijftigjarige carrière

* Zeldzame en exclusieve foto's uit de persoonlijke archieven van de auteurs

* Gesprekken en verhalen die niet zijn opgenomen in de podcast

* Historische foto's en documenten die dienen als omlijsting van de gevoerde gesprekken

In een opnamestudio die vol stond met gitaren en tijdens ten minste één rit met een Corvette spreken Obama en Springsteen over het huwelijk en het vaderschap, over rassenkwesties en mannelijkheid, over de verleiding van het onbekende avontuur en de lokroep terug naar huis. Daarnaast gaan ze in discussie over onder meer hun favoriete protestsongs en over de meest inspirerende Amerikaanse helden die ze kennen. Tijdens de gesprekken praten ze over hun verlangen om in hun carrière een groter en waarachtiger verhaal over Amerika te vertellen, al moest daar nu en dan een prijs voor worden betaald, en ze onderzoeken samen hoe het verscheurde Amerika de weg naar eenheid zou kunnen terugvinden.

Korte omschrijving

Openhartige, onthullende en onderhoudende gesprekken tussen Barack Obama en Bruce Springsteen

Details

Details
Titel Renegades
Auteur(s) Barack Obama, Bruce Springsteen
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 320
Uitgever Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum 16-11-2021
Afmetingen 282mm x 232mm x 33mm
Gewicht 1698gr
ISBN/ISBN13 9789048863785

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Renegades
Waardering