Programmeren kun je leren

Nederlands | 10-05-2016 | 48 blz.
Auteur(s): Max Wainewright
Bewerker: Pam Thierry
Vertaler: Jan-Hein Gerrits
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789055669066
Referentie:
€ 29,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Deze handleiding hoort bij boek 1 tot en met 4 van Programmeren kun je leren. De handleiding is bedoeld voor leerkrachten (en ouders) die kinderen begeleiden bij het leren programmeren.

Handleiding per boek, stap voor stap
Met deze handleiding kunt u kinderen stap voor stap begeleiden bij het leren programmeren, ook als u zelf geen kennis heeft van programmeren. De handleiding volgt de indeling van boek 1 tot en met 4: de betreffende pagina's worden steeds in het klein afgebeeld. U kunt de voortgang van de kinderen bijhouden. Meer uitdaging biedt u met de extra opdrachten. In de handleiding vindt u ook de leerdoelen van elk boek en uitleg over de belangrijkste programmeerconcepten die aan bod komen. Tip: vraag de kinderen u uit te leggen waarmee ze bezig zijn - daar leren ze veel van! En probeer vooral zelf ook eens te programmeren!

Technische beschrijvingen
In de technische beschrijvingen vindt u uitleg over de vijf gebruikte programmeertalen: Logo, Scratch, Python, HTML en JavaScript. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld storingen en problemen oplossen. Naast de technische beschrijvingen vindt u een vergelijking van de programmeertalen. Achter in de handleiding staan suggesties om met kinderen 'veiligheid op internet' te bespreken, en verwijzingen naar websites met lesmateriaal.

Details

Details
Titel Programmeren kun je leren
Auteur(s) Max Wainewright
Bewerker Pam Thierry
Vertaler Jan-Hein Gerrits
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 10-05-2016
Afmetingen 252mm x 192mm x 7mm
Gewicht 242gr
ISBN/ISBN13 9789055669066

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Programmeren kun je leren
Waardering