Praten over vooroordelen

Nederlands | 15-02-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Louise Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649280
In Praten over vooroordelen vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige krijgen te maken met vooroordelen over hun geloof, andere door hoe ze eruit zien. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom mensen allerlei soorten vooroordelen hebben en hoe jij daarmee om kunt gaan. Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je te maken krijgt met vooroordelen, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.
Referentie:
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In Praten over vooroordelen vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige krijgen te maken met vooroordelen over hun geloof, andere door hoe ze eruit zien. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom mensen allerlei soorten vooroordelen hebben en hoe jij daarmee om kunt gaan.

Korte omschrijving

Als je te maken krijgt met vooroordelen, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over vooroordelen
Auteur(s) Louise Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 15-02-2022
Afmetingen 251mm x 179mm x 10mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086649280

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over vooroordelen
Waardering