Praten over social media

Nederlands | 14-04-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Lousie Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649273
In Praten over social media vertellen jongeren over hun ervaringen. Sommige zitten zo lang op hun telefoon dat ze niet meer slapen, andere vertrouwen de verkeerde ‘vrienden’. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter welke negatieve gevolgen social media kunnen hebben en hoe jij deze kunt voorkomen. Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je problemen hebt met social media, doe je er goed aan om er met iemand over te praten. In dit boek maak je kennis met jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In Praten over social media vertellen jongeren over hun ervaringen. Sommige zitten zo lang op hun telefoon dat ze niet meer slapen, andere vertrouwen de verkeerde ‘vrienden’. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter welke negatieve gevolgen social media kunnen hebben en hoe jij deze kunt voorkomen.

Korte omschrijving

Als je problemen hebt met social media, doe je er goed aan om er met iemand over te praten. In dit boek maak je kennis met jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over social media
Auteur(s) Lousie Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Publicatiedatum 14-04-2022
Afmetingen 251mm x 179mm x 10mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086649273

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over social media
Waardering