Praten over relaties

Nederlands | 05-07-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Louise Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649914
In 'Praten over relaties' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige worden onder druk gezet door leeftijdsgenoten, andere hebben problemen met hun ouders of een broer of zus. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom relaties belangrijk zijn en hoe je ze goed kunt houden. Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je problemen hebt met je vrienden of ouders, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er dan gebeurde.
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In 'Praten over relaties' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige worden onder druk gezet door leeftijdsgenoten, andere hebben problemen met hun ouders of een broer of zus. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter waarom relaties belangrijk zijn en hoe je ze goed kunt houden.

Korte omschrijving

Als je problemen hebt met je vrienden of ouders, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er dan gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over relaties
Auteur(s) Louise Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 05-07-2022
Afmetingen 252mm x 179mm x 8mm
Gewicht 258gr
ISBN/ISBN13 9789086649914

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over relaties
Waardering