Praten over pesten

Nederlands | 14-04-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Louise Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649297
In Praten over pesten vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige krijgen te maken met cyberpesten of valse vrienden, andere worden buitengesloten. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter wat pesten met jou en een ander doet en wat jij eraan kunt doen. Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je te maken krijgt met pesten, doe je er goed aan om er met iemand over te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.
Referentie:
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven wel eens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In Praten over pesten vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige krijgen te maken met cyberpesten of valse vrienden, andere worden buitengesloten. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter wat pesten met jou en een ander doet en wat jij eraan kunt doen.

Korte omschrijving

Als je te maken krijgt met pesten, doe je er goed aan om er met iemand over te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over pesten
Auteur(s) Louise Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 14-04-2022
Afmetingen 251mm x 179mm x 10mm
Gewicht 261gr
ISBN/ISBN13 9789086649297

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over pesten
Waardering