Praten over hoe je je voelt

Nederlands | 05-07-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Louise Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649921
In 'Praten over hoe je je voelt' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige hebben last van een rotgevoel dat maar niet weggaat, andere zijn erg bang of gestrest. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter wat mentale problemen zijn en hoe jij daarmee om kunt gaan. Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je lange tijd negatieve gevoelens ervaart, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.
Referentie:
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In 'Praten over hoe je je voelt' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige hebben last van een rotgevoel dat maar niet weggaat, andere zijn erg bang of gestrest. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter wat mentale problemen zijn en hoe jij daarmee om kunt gaan.

Korte omschrijving

Als je lange tijd negatieve gevoelens ervaart, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over hoe je je voelt
Auteur(s) Louise Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 05-07-2022
Afmetingen 251mm x 178mm x 10mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086649921

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over hoe je je voelt
Waardering