Praten over de dood

Nederlands | 05-07-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Louise Spilsbury
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086649938
In 'Praten over de dood' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige sluiten zich af van hun vrienden en familie, andere worden soms heel boos. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter welke invloed de dood van een geliefd persoon op mensen heeft en hoe jij daarmee om kunt gaan. Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan.
Als je te maken krijgt met een sterfgeval, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.
Referentie:
€ 19,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Iedereen maakt in zijn leven weleens lastige of vervelende dingen mee. Vaak helpt het om deze problemen bespreekbaar te maken. De boeken uit deze serie geven je het vertrouwen om te praten over je zorgen, maar laten je ook zien hoe je anderen kunt helpen door in gesprek te gaan. In 'Praten over de dood' vertellen kinderen en jongeren over hun ervaringen. Sommige sluiten zich af van hun vrienden en familie, andere worden soms heel boos. Wat zou jij in hun situatie doen? Door de tips en verhalen van anderen begrijp je steeds beter welke invloed de dood van een geliefd persoon op mensen heeft en hoe jij daarmee om kunt gaan.

Korte omschrijving

Als je te maken krijgt met een sterfgeval, doe je er goed aan om met iemand te praten. In dit boek maak je kennis met kinderen en jongeren die dat hebben gedaan en lees je wat er daarna gebeurde.

Details

Details
Titel Praten over de dood
Auteur(s) Louise Spilsbury
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 05-07-2022
Afmetingen 252mm x 179mm x 8mm
Gewicht 260gr
ISBN/ISBN13 9789086649938

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Praten over de dood
Waardering