Patronen van ongekende gevoelens doorbreken

Stop met leeglopen en verbeter je relaties
Nederlands | 13-08-2021 | 224 blz.
Auteur(s): Jonice Webb
Vertaler: Janke Greving
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789020218381
In ‘Patronen van ongekende gevoelens doorbreken’ van Jonice Webb leer je hoe je emotionele verwaarlozing bij jezelf kunt herkennen om de patronen te doorbreken.
Referentie:
Normale prijs € 22,50 Speciale prijs € 17,50

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 6 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Patronen van ongekende gevoelens doorbreken van Jonice Webb is het praktische gevolg op de bestseller Ongekende gevoelens. Herken je een gemis in de emotionele opvoeding die je hebt gekregen? In dit boek leer je jouw patronen te herkennen en te doorbreken.

Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in je kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Te weinig aandacht voor je emotionele ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten.

Jonice Webb laat zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen ervan op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

Zo ga je om met emotionele verwaarlozing:

• Het gemis herkennen

• Je gevoelens bespreken

• De patronen doorbreken

In Patronen van ongekende gevoelens doorbreken krijg je praktische tips en adviezen om dat wat zo zwaar op je drukt voor eens en voor altijd achter je te laten.

Tip: de werkbladen uit hoofdstuk 5 kun je gratis downloaden om te printen vanaf de uitgeverijsite: https://www.ankh-hermes.nl/werkbladen-bij-patronen-van-ongekende-gevoelens-doorbreken-om-te-printen/

Korte omschrijving

In ‘Patronen van ongekende gevoelens doorbreken’ van Jonice Webb leer je hoe je emotionele verwaarlozing bij jezelf kunt herkennen om de patronen te doorbreken.

Details

Details
Titel Patronen van ongekende gevoelens doorbreken
Auteur(s) Jonice Webb
Vertaler Janke Greving
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 224
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 13-08-2021
Afmetingen 220mm x 146mm x 21mm
Gewicht 360gr
ISBN/ISBN13 9789020218381

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Patronen van ongekende gevoelens doorbreken
Waardering