Ozewiezewoze - K-J

Nederlands | 09-07-2020 | 112 blz.
Auteur(s): Jan Van Coillie
Illustrator: Klaas Verplancke
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789462915190
- Herwerkte uitgave in twee delen van de succesvolle liedjesbundel Ozewiezewoze - Met nieuwe kleurrijke en vrolijke illustraties - Bij aankoop van deel 1 en/of deel 2 kan je ALLE liedjes beluisteren via www.ozewiezewoze.be. Deze werden ingezongen door Lore Praet en begeleid op gitaar door Thibault Vaninbroukx. Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging. Samensteller Jan Van Coillie en illustrator Klaas Verplancke slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat is een dubbele bundel kinderliedjes met prachtige tekeningen. De liedjes zijn alfabetisch gerangschikt: van Alle eendjes zwemmen in het water tot Zwarte Piet, wiedewiedewiet. Het eerste deel, van A tot J, verscheen in de lente van 2020. Dit tweede deel gaat van K tot Z. In totaal zijn er 150 liedjes die je op de website www.ozewiezewoze.be kan vinden.
Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging.
Referentie:
€ 25,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Zeg, ken jij de mosselman? Of Olleke, Bolleke, Rebusolleke? Witte zwanen, zwarte zwanen? In dit boek vind je deze en nog veel meer bekende kinderliedjes terug. Jan Van Coillie koos 150 hits uit onze rijke muzikale geschiedenis. De onnavolgbare verbeelding van Klaas Verplancke maakt van deze verzameling een kijkfeest in klinkende kleuren. Dit deel van de opgefriste en uitgebreide heruitgave van de succesvolle, bekroonde liedjesbundel OZEWIEZEWOZE gaat van K tot Z. Deel 1 neemt de rest van het alfabet mee. Een must have voor elk gezin, elke klas en jeugdbeweging

Korte omschrijving

Nooit eerder zagen klassieke kinderliedjes er zo kleurrijk en vrolijk uit. Een must have voor elk gezin en elke klas of jeugdbeweging.

Details

Details
Titel Ozewiezewoze - K-J
Auteur(s) Jan Van Coillie
Illustrator Klaas Verplancke
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 112
Uitgever Eenhoorn, Uitgeverij De
Publicatiedatum 09-07-2020
Afmetingen 257mm x 214mm x 18mm
Gewicht 637gr
ISBN/ISBN13 9789462915190

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Ozewiezewoze - K-J
Waardering