Opa Cor & het Boskeetavontuur

Nederlands | 08-02-2023 | 96 blz.
Auteur(s): Risa Brubee
Bewerker: Bianca Nederlof
Aangepast door: Alex van Asperen
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789083294537
Een tijdloos avontuur. Opa Cor is aan het zingen! Ai, er zijn vervelende buren en wat gebeurt er in het donkere bos? Er komt hulp. Want opa moet in de Boskeet blijven. Voor unieke lezers.
Referentie:
€ 19,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Maak kennis met de enige echte opa Cor, de leukste opa van Nederland! En misschien wel daarbuiten. Opa is met pensioen, maar achter de geraniums zitten, ho maar. Geraniums zijn saai. Opa heeft een deal gesloten met de gemeente; hij is elke dag in de Boskeet, waar hij een soort kringloopwinkel van heeft gemaakt. Zo voorkomt hij dat jongeren er een hangplek van maken. Want verveling, daar komen soms rottige dingen van. Let maar op. In de Boskeet leeft, verkoopt, verzamelt en zingt opa. Echt keihard zingen. Zo heb je het nog nooit gehoord. In het bos vindt opa Cor met zijn kleinzoon Jos allemaal spullen. Jij wil vast wel weten wat daar te vinden is. Bij elke vondst, verzint opa zijn verhalen. De Boskeet ziet er niet mooi uit en het is er vaak rommelig. Ook gebeuren er vreemde dingen rond de Boskeet. Het lijkt alsof iemand probeert om opa weg te krijgen. Wat kan de sportieve Jos doen voor zijn opa en de buurt? Kan Tinus, de beste vriend van opa, hem helpen? Lukt het opa om de Boskeet te behouden? Stay tuned. Woef, Boris laat je even weten dat hij er ook bij is. Boris is een hele leuke hond en hij is belangrijk, lees maar mee. Dit boek is voor kinderen die nieuwsgierig zijn. En je woordenschat krijgt een oppepper, want opa gebruikt veel gezegden en spreekwoorden, die hij natuurlijk aan je uitlegt. Ga mee op avontuur... Het boek wordt geleverd met een inlegvel waarop (spreek)woorden uitgelegd worden. Kinderen kunnen na aankoop, een lied en vragen van Opa Cor online streamen.

Korte omschrijving

Een tijdloos avontuur. Opa Cor is aan het zingen! Ai, er zijn vervelende buren en wat gebeurt er in het donkere bos? Er komt hulp. Want opa moet in de Boskeet blijven. Voor unieke lezers.

Details

Details
Titel Opa Cor & het Boskeetavontuur
Auteur(s) Risa Brubee
Bewerker Bianca Nederlof
Aangepast door Alex van Asperen
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 96
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 08-02-2023
Afmetingen 217mm x 155mm x 14mm
Gewicht 344gr
ISBN/ISBN13 9789083294537

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Opa Cor & het Boskeetavontuur
Waardering