Op vakantie!

Een geschiedenis van onze vrije tijd
Nederlands | 08-06-2022 | 240 blz.
Auteur(s): Wim Daniëls
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789021341651
Wanneer gingen we voor het eerst ‘op vakantie’ en hoe gingen we dan op reis? Wim Daniëls schreef een aanstekelijk boek over de vakanties van vroeger.
€ 12,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Tegenwoordig vliegen we voor een habbekrats naar een tropische bestemming. Maar nog niet zo heel lang geleden was een vliegreis voor velen onbetaalbaar. Hoe gingen we toen op vakantie? Met de fiets, te voet, met de trein of zelfs met de auto. Met een imperiaal op het dak, de spullen vastgezet onder een klapperend zeil. Wim Daniëls schrijft over hoe we vroeger vakantie vierden. Over de eerste durfals die, al aan het begin van de vorige eeuw, Europa bereisden per fiets. Over de gezinnen die er in de jaren vijftig en zestig met de caravan op uit gingen, de wegenkaart op schoot, over kronkelige wegen die de reizigers dwars door stille dorpjes leidden. En over de mensen die in eigen land de zon opzochten, die naar de Wadden of naar Zeeland afreisden, gewoon kamperen met de tent. Dit vrolijk geïllustreerde boek neemt je mee naar de zomers van weleer.

Korte omschrijving

Wanneer gingen we voor het eerst ‘op vakantie’ en hoe gingen we dan op reis? Wim Daniëls schreef een aanstekelijk boek over de vakanties van vroeger.

Details

Details
Titel Op vakantie!
Auteur(s) Wim Daniëls
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 240
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 08-06-2022
Afmetingen 221mm x 143mm x 24mm
Gewicht 420gr
ISBN/ISBN13 9789021341651

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Op vakantie!
Waardering