Ontdek waar dieren leven

Nederlands | 07-09-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Sonya Newland
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390216
Welke leefgebieden zijn er bij jou in de buurt? Welke dieren leven er? En wat hebben ze nodig om te overleven? Doe de proefjes in dit boek en ontdek: - welke kleine beestjes bij jou in de buurt leven. - waar je dieren aan kunt herkennen. - hoe je een mini-vijver kunt maken. - hoe de schelpen op het strand heten. - hoe je goed voor je leefomgeving kunt zorgen. Ga op onderzoek uit en word een expert in de natuur!
Welke leefgebieden zijn er bij jou in de buurt? Welke dieren leven er? En wat hebben ze nodig om te overleven? Met de proefjes in dit boek word je een expert in de natuur!
Referentie:
€ 17,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ga naar buiten en ontdek welke leefgebieden er bij jou in de buurt zijn. Kijk in je tuin, in het bos en aan het strand. Welke dieren leven er? Wat hebben ze nodig om te leven? Doe de proefjes in dit boek en ontdek: - welke kleine beestjes bij jou in de buurt leven. - waar je dieren aan kunt herkennen. - hoe je een mini-vijver kunt maken. - hoe de schelpen op het strand heten. - hoe je goed voor je leefomgeving kunt zorgen. Ga op onderzoek uit en word een expert in de natuur!

Korte omschrijving

Welke leefgebieden zijn er bij jou in de buurt? Welke dieren leven er? En wat hebben ze nodig om te overleven? Met de proefjes in dit boek word je een expert in de natuur!

Details

Details
Titel Ontdek waar dieren leven
Auteur(s) Sonya Newland
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 07-09-2022
Afmetingen 273mm x 217mm x 10mm
Gewicht 342gr
ISBN/ISBN13 9789464390216

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Ontdek waar dieren leven
Waardering