Ontdek krachten

Nederlands | 21-03-2023 | 32 blz.
Auteur(s): Sonya Newland
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464391466
Ga naar buiten en ontdek hoe krachten werken. Er zijn veel verschillende soorten krachten. In dit boek lees je welke dat zijn en hoe ze werken. Doe de proefjes in dit boek en ontdek: hoe je een raket maakt met een fles hoe je de zwaartekracht trotseert hoe wrijving werkt hoe een ei heel blijft als het valt hoe je een kompas maakt. Ga op onderzoek uit en word een expert in krachten!
Om ons heen zijn een heleboel krachten aan het werk. Een voorbeeld: de zwaartekracht. Ken jij er nog? Doe de proefjes in dit boek en word een expert in krachten!
Referentie:
€ 17,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ga naar buiten en ontdek hoe krachten werken. Er zijn veel verschillende soorten krachten. In dit boek lees je welke dat zijn en hoe ze werken. Doe de proefjes in dit boek en ontdek: hoe je een raket maakt met een fles hoe je de zwaartekracht trotseert hoe wrijving werkt hoe een ei heel blijft als het valt hoe je een kompas maakt. Ga op onderzoek uit en word een krachten-expert!

Korte omschrijving

Om ons heen zijn een heleboel krachten aan het werk. Een voorbeeld: de zwaartekracht. Ken jij er nog? Doe de proefjes in dit boek en word een expert in krachten!

Details

Details
Titel Ontdek krachten
Auteur(s) Sonya Newland
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 21-03-2023
Afmetingen 273mm x 219mm x 10mm
Gewicht 361gr
ISBN/ISBN13 9789464391466

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Ontdek krachten
Waardering