Noord-Amerika

Nederlands | 20-09-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Ferry Siemensma
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789086648177
Het werelddeel Noord-Amerika is veel groter dan alleen de Verenigde Staten. Het strekt zich uit van Panama in het zuiden tot aan het ijzige Groenland in het noorden. Ook Haïti, waar veel armoede is, en Costa Rica, dat geen leger heeft, horen bij dit werelddeel. In dit boek lees je meer over prairies en regenwouden, toendra's en wetlands. Maar ook over zeer grote steden als Mexico-City en Los Angeles en de mensen die er wonen.
Denk jij bij Noord-Amerika meteen aan de Verenigde Staten? Het werelddeel is veel groter! Lees meer over de landschappen, steden en cultuur van Noord-Amerika.
Referentie:
€ 16,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Denk jij bij Noord-Amerika meteen aan de Verenigde Staten? Het werelddeel is veel groter dan dat: het strekt zich uit van Panama in het zuiden tot aan het ijzige Groenland in het noorden. Ook Haïti, waar veel armoede is, en Costa Rica, dat geen leger heeft, horen bij dit werelddeel. In dit boek lees je meer over prairies en wetlands, maar ook over zeer grote steden als Mexico-City en Los Angeles en de mensen die er wonen. In de achtdelige serie De werelddelen kijk je naar de natuur, geschiedenis en cultuur van de verschillende werelddelen. Welke overeenkomsten en verschillen zijn er? En waardoor komt dat?

Korte omschrijving

Denk jij bij Noord-Amerika meteen aan de Verenigde Staten? Het werelddeel is veel groter! Lees meer over de landschappen, steden en cultuur van Noord-Amerika.

Details

Details
Titel Noord-Amerika
Auteur(s) Ferry Siemensma
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 20-09-2022
Afmetingen 237mm x 171mm x 8mm
Gewicht 261gr
ISBN/ISBN13 9789086648177

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Noord-Amerika
Waardering