Muziek door de eeuwen heen

Nederlands | 07-02-2023 | 80 blz.
Auteur(s): Mick Manning
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390988
Dit boek vertelt de prachtige en veelzijdige geschiedenis van muziek aan de hand van muzikanten, componisten en stromingen. Van trommels, via jazz, blues en latin naar techno. Van de vroegste vogelbotfluitjes, via kerkzang naar de grote componisten. Het boek passeert alle belangrijke ontwikkelingen binnen volkse en gecomponeerde muziek, en eindigt bij hedendaagse elektronische muziek die soms weer teruggrijpt op de vroegste vormen. Elke muziekstijl, elke componist en elke musicus heeft zijn eigen verhaal, wat op inspirerende wijze wordt verteld in dit boek. Luister mee naar Beethoven, David Bowie, Beyoncé…. en vele anderen. Het boek telt talloze illustraties en foto’s en geeft volop suggesties ook zelf te gaan luisteren. Een uitgebreide Spotifylijst met bijna elf uur aan kleurrijke voorbeelden staat gelinkt.
Een prachtige en veelzijdige geschiedenis van muziek als het verhaal van muzikanten, componisten en stromingen. Met talloze voorbeelden, kleurrijke illustraties en aansprekende details.
Referentie:
€ 24,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Van volksmuziek tot Freestyle Ben je klaar om je onder te dompelen in de fantastische wereld van muziek? In dit boek nemen we je mee op een reis door de tijd, van de prehistorie tot de dag van vandaag. Laat je meevoeren en volg de ontwikkeling van stijlen van kerkmuziek tot rap en van trommels tot techno. Elke muziekstijl, elke componist en elke musicus heeft zijn eigen verhaal, wat op inspirerende wijze wordt verteld in dit boek. Luister mee naar Beethoven, David Bowie, Beyoncé…. en vele anderen.

Korte omschrijving

Een prachtige en veelzijdige geschiedenis van muziek als het verhaal van muzikanten, componisten en stromingen. Met talloze voorbeelden, kleurrijke illustraties en aansprekende details.

Details

Details
Titel Muziek door de eeuwen heen
Auteur(s) Mick Manning
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 80
Uitgever Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 07-02-2023
Afmetingen 302mm x 247mm x 11mm
Gewicht 691gr
ISBN/ISBN13 9789464390988

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Muziek door de eeuwen heen
Waardering