Mijn Peuterbijbel

Nederlands | 13-02-2020
Illustrator: Michel de Boer
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789089121950
Mijn Peuterbijbel is een interactief kijk- en voorleesboek dat de aandacht van je peuter vasthoudt, met 50 bijbelverhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Referentie:
€ 26,50

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Peuters zijn puur, grappig, ondeugend, leergierig en ze snappen meer dan je denkt! En precies dat zijn de uitgangspunten van Mijn Peuterbijbel. In deze kinderbijbel vind je meer dan vijftig verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, speciaal geschreven voor peuters. Met aandacht voor herkenbare emoties, invalshoeken die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen en vragen die leuke gesprekjes opleveren. Mijn Peuterbijbel is een interactief kijk- en voorleesboek dat de aandacht van je peuter vasthoudt. Door de illustraties vol grappige details, de korte zinnen, leuke zoekopdrachtjes en de eenvoudige vragen die in elk verhaal anders zijn. Trek net als Mozes je schoenen uit bij de brandende struik en help Petrus met zijn volle netten vis. Zoek alle dieren die kwijt zijn of die zich hebben verstopt en oefen samen de gebaren bij het Onzevader.

Korte omschrijving

Mijn Peuterbijbel is een interactief kijk- en voorleesboek dat de aandacht van je peuter vasthoudt, met 50 bijbelverhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Details

Details
Titel Mijn Peuterbijbel
Auteur(s) Melanie van de Peut
Illustrator Michel de Boer
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Uitgever Nederlands Bijbelgenootschap
Publicatiedatum 13-02-2020
Afmetingen 232mm x 208mm x 26mm
Gewicht 957gr
ISBN/ISBN13 9789089121950

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Mijn Peuterbijbel
Waardering