Met z'n zessen in bed

De toekomst van liefde – van polyamorie tot relatiepillen
Nederlands | 25-01-2022 | 352 blz.
Auteur(s): Roanne van Voorst
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789463811057
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Liefde is een van de belangrijkste en indringendste ervaringen in ons leven. We begaan er misdaden voor en breken er harten om, ze laat ons zingen van geluk en huilen van verdriet. Ons kunnen verbinden met anderen is dé essentie van mens-zijn: zonder verbinding groeien we niet, leren we niet, floreren we niet, sterven we uit. Maar de liefde is momenteel razendsnel aan het veranderen. Er worden medicijnen uitgevonden die je verliefd kunnen maken of houden, er bestaan robots om seks mee te hebben en er wordt gestreden voor wetten om met meer dan twee mensen te mogen trouwen. Tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die bewust alleen blijft: de sologamisten.
Antropoloog van de toekomst Roanne van Voorst onderzoekt de toekomst van liefde, verliefdheid, genegenheid. Via filosofische literatuur, interviews met futuristen, ervaringsdeskundigen, uitvinders maar vooral: aan de hand van eigen, antropologisch onderzoek.
Met z'n zessen in bed is een fascinerende en zinnenprikkelende vooruitblik op de toekomst. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van dat wat ons mens maakt.

Details

Details
Titel Met z'n zessen in bed
Auteur(s) Roanne van Voorst
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 352
Uitgever Park Uitgevers
Publicatiedatum 25-01-2022
Afmetingen 211mm x 141mm x 28mm
Gewicht 452gr
ISBN/ISBN13 9789463811057

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Met z'n zessen in bed
Waardering